Bajszos népünk győzni fog!

 2013.04.15. 12:15

Bajszos népünk győzni fog, mert bennünk megvan. Nekünk nem okoz gondot partvissal az egyik kézben, másikban megafonnal, orrunk alatt, pedig hetyke, szemceruzával rajzolt bajusszal járkálni az utcákon. Bajszos népünk győzni fog, mert mi nem tudjuk, hogy kell flash mob-ot szervezni, ettől függetlenül nem szégyelljük borzasztóan élvezni azt, ahogy heten leégetjük magunkat Koppenhága egyik legforgalmasabb terén.Bajszos népünk győzni fog, mert mi képesek vagyunk rögtönzött, bajszos tüntetést tartani Vesterport állomáson, még akkor is, ha csak hárman vagyunk.

Bajszos népünk győzni fog, és ezt most már mindannyian tudjuk. Elkezdtük ezt az egészet, elindultunk egy úton, és ez nagyon jó. Bajszos népünk győzni fog a rossz idő, a magas árak, a jó fizetés, a kis hableány, a nyers hal, a biciklis kultúra, a Carlsberg, a Lego és a dán keksz miatt is. Bajszos népünk most már biztosan győzni fog, történjék bármi.

Bajszos népünk győzni fog azért is, mert a lányok megcsinálták, mert ők már megnyerték a csatát, hősként térhetnek haza. Aaron miatt is, akinek köszönhetően jobban értesültem az ottani eseményekről, mint a budapestiekről, és ez valahol nagyon jó, de leginkább elszomorít. Bár inkább attól vagyok szomorú, hogy nekem most nem lehet, én idén nem lehetek ott, nem öltöztethetem a lelkem nemzeti színekbe, nem ugrálhatok büszke magyarságom apropóján, és nem énekelhetem, hogy MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG, ENNYI NEM ELÉG!! De azért nem bánom, mert bajszos népünk itt is győzni fog, és nekünk most erre kell figyelnünk, hogy egyszer még én is ott lehessek, újra, mint a régi szép időkben. Akkor majd egyként szurkolunk, mert a fiúk is próbálják, ők is tudják, hogy bajszos népünk győzni fog, csak talán nekik nem ugyan azt jelenti, mint nekünk. Ők is voltak már hősök, számomra még most is azok, csak talán ők már elfelejtették, milyen is az. De érzik ők is, hogy bajszos népünk győzni fog, és ez adjon nekik elég kitartást erre a hosszú hétre. És végre, mikor én is újra átélhetem majd velük a csodát megint, akkor együtt zengjük a himnuszt, elmorzsolva örömkönnyeinket, vagy csak nevetve mormolunk egy Brigi és a betyárok nótát.

Bajszos népünk győzni fog a Hellerup city-ben eltöltött délutánok, a koleszos sörözések, az átnevetett éjszakák, a hosszú projektek, a görkoris derbik miatt is. Bajszos népünk győzni fog minden új tapasztalat miatt, amit itt élünk meg.

Bajszos népünk győzni fog, mert mi tudjuk, hogy kell vígjátékból horrort csinálni, ismerjük az eldánosodás tüneteit, plusz, aki szenved Marokkóból visszatérve az időeltolódástól, az miért nem megy Koreába, ott kevésbé jó az idő, viszont sokkal nagyobb az időeltolódás. :)

Bár messze még az út vége, mi magabiztosan haladunk előre, mert, ha egyszer célba érünk, majd büszkén mondhatjuk, hogy bajszos népünk tényleg győzött, és ugyan sok van még előttünk, tele nem várt kanyarokkal, bukkanókkal, és akadályokkal, bennünket ez nem tartóztat fel, mert ott van bennünk a hit, hogy bajszos népünk győzni fog. :)

Címkék: külföld dánia bajusz flash mob

A bejegyzés trackback címe:

https://danblog.blog.hu/api/trackback/id/tr325223486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása